Uncategorized

Kunstenaar die het geweld heeft overleefd, trekt sexy ecstasy

Kunstenaar die het geweld heeft overleefd, trekt sexy ecstasy

«Ik ervoer seksueel geweld, als een kind, en later – toen er een tiener was, vertelt Kira. – Deze afleveringen brachten me naar http://www.newarkpropertyagent.com/healthblog/benefici-per-la-salute-del-salmone/ de diepe depressie, waarbij ik zelfmoord wilde plegen. Maar nadat ik de spirituele oproep had gehoord, werd in 24 jaar oud de hindoeïstische monnik (sannyasin) en vele jaren waargenomen celibaat. Later besefte ik dat ik mijn problemen gewoon negeer – zou ze niet willen oplossen. Ik heb het over seksualiteitsproblemen. Toen keerde ik terug naar de

wereld en intieme relaties. Getrouwd, gaf de geboorte aan twee kinderen, gescheiden en pas daarna, ontdekte uiteindelijk wat ik wil.

Ik besefte dat mijn verhaal – zij is. Verhaal. Ik https://simplythebestbaseball.com/armodafinil-doseringsgids-50-250-mg-doses/ ben haar auteur. Toen besloot ik haar te herschrijven. Ik ontwaakte mijn sensualiteit, mijn seksuele sterkte. Diepte en passie overweldigd letsel. Ik was bevrijd en vond onze eigen ecstasy. Nu wil ik mijn kunst delen met anderen. Ik ben een slachtoffer van 20% van de verkoop aan organisaties die mensen helpen die seksueel geweld hebben overleefd of betrokken bij mensenhandel. Ik organiseerde de kunstgalerij waar kunstenaars hetzelfde zouden kunnen doen als ik. Omdat het niet alleen mijn verhaal is. Dit is een verhaal dat bekend is voor velen, en voor ons allemaal is het belangrijk om iets in de voorraad te wekken – mooier!»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *